Párkapcsolatról másképp

Kurva élet

Biztosan ismeritek ti is azokat a kliséket, hogy: "minden nő kurva", vagy "kurvából lesz a jó feleség".  Valamelyest mindkét esetben igazunk van. Van az a szituáció, amikor igenis kurvának kell lenni...el kell játszani otthon az ágyban a kurvát, a szeretőt...ki ezért, ki azért...Én most az utóbbi kijelentést vizsgálom jobban egy kicsit, miszerint kurvából lesz a jó feleség...

Már gyerekkoromban is hallottam ezt a kijelentést...Fogalmam sem volt róla, mire értik. Mindaddig, amíg bele nem láttam az életükbe, és meg nem ismerkedtem néhányukkal, akik sokat meséltek az életükről.

Nem maguk választotta pálya az erotikus munka. Nem kirobbanó örömmel szaladnak pénzért cserébe ismeretlen férfiak karjaiba, és nem érzelemmentesen élik le a mindennapjaikat. Kényszer hatására történő cselekvés ez. Olyan szükségszerűség, amely felülírja a legbelső princípiumokat is a létfenntartásért. Az elveik feladásáért cserébe pénzt kapnak, de mindent elveszítenek, ami addig fontos volt nekik. Szeretetet, családot, barátokat, tiszteletet, becsületet, erkölcsöt, otthont... Vannak, akiket az agresszív család elől menekülve, fiatalon találtam kurva sorsban, vagy már érett nőként, egy vagy több gyerekkel egyedül maradva. Az élet kiszámíthatatlansága, és más lehetőséget nem hagyva nekik, hozta őket abba a helyzetbe, hogy erre a döntésre jutottak, az erotikus munkát választják megélhetési forrásnak. Olyan mókuskerék ez, amiből kitörésre nincs lehetőség. Próbálkoznak ugyan több-kevesebb sikerrel, hosszabb-rövidebb időre sikerül is. Tartósan nem megy. A pénz miatt mindig visszatérnek a kurvasághoz, eladva testüket-lelküket, csak azért, hogy legalább abban a félórában pénzért, de addig is "szeressék" őket. Igazából nem őket és a szolgáltatást vásárolják meg, hanem ők veszik meg azt a szeretetet és figyelmet, amiért a testükkel fizetnek. Lelki kínok között vívódnak, hogy ha akarják, ha nem, idegen férfiak fogdossák úgy, hogy a kéjsóvár tekintet és csorgós nyál már messziről bűzlik. A nehezen megkeresett pénz általában nem a vágyaik közelében landol, hanem elmegy a számlákra, gyerekre, hiteltartozásra, család segítésére, kajára...Szinte egyiküknek sincs több pénze, mint ahonnan elindult, hiába jött egyik strici a másik után. Nem az ígéret földje ez. A legtöbben tisztességes családanyák. Az utcán sétálva meg sem mondanád róluk, vajon a másik életükben mit csinálnak. 

Lehet kurvából jó feleség...A pénzért látszólag feladják ugyan az elveiket, de belül, legmélyen, megtanultak embernek maradni. Mert ezek a nők már nem arra vágynak, hogy megnézzék őket az utcán és utánuk füttyentsenek,...és nem is a csillagokat akarják az égről. Egyszerűen arra vágynak, hogy Nők legyenek, hisz a sok fizetőképes kuncsaft mellett a nőiesség megélése még csak szóba sem jöhet. Mindennél jobban vágynak az őszinte szeretetre, a figyelemre, a tiszta, anyagiaktól mentes és szerelmi játszmák nélküli kapcsolatra. Azok a férfiak, többnyire házas emberek, férjek, akik hozzájuk járnak, éppoly szeretet-és figyelemhiányban szenvednek, mint ők. Abban a félórában, azért a bizonyos összegért cserébe akarják harácsolva megkapni mindazt, ami egész életükben hiányzott, és a kapcsolataikban nem kaptak meg...az ölelést, az összebújást, a figyelmet, az elismerő szavakat, az együtt töltött időt...Tőlük megkapják... és nem számít, hogy Pénzért.

Az erotikus munkát végző nők normális élet utáni vágya akkor fog beteljesülni, ha ők is képesek lesznek magukat elengedni annyira, hogy felül tudjanak kerekedni saját félelmeiken. Elhiggyék azt, hogy mint Nők, pénz nélkül is kellenek valakinek, úgy is értékesek és érnek valamit.  Egyetlen jövőképük az a remény, hogy várnak egy jól fizető vendégre, akinek megtetszenek annyira, hogy majd ő kiveszi őket ebből a munkából, és a kurvából végre egy jó feleség lehet.  

 

Ha úgy érzed, szívesen beszélnél a témáról, vagy nem tudod, hogyan tovább, kattints ide