Hogyan legyek Nő 6+1 lépésben

Minden férfi ízig-vérig Nőre vágyik

 

 

no1.jpg

no2.jpg

 

 

 

 

 

 

Mielőtt belevágunk, tudnod kell, hogy a változás nemcsak külső, hanem belső megújulást is jelent. Hisz nem elég egy frizuraváltás, néhány csinosabb ruhadarab, ezeket tudni kell magabiztosan viselni is, azaz viselkedni bennük.

Ha nem volt előtted olyan szülői, vagy egyéb minta, akiből a női varázserődet meríthetnéd, íme, itt van egy recept ahhoz, hogyan légy minden férfi álma, egy igazi Nő:

 

  1. no3.jpgElső lépésként feltérképezzük, hol tartasz most, ki vagy, és milyen szeretnél lenni. Hol kell rendet rakni az életedben és hogyan tegyük ezt. Meg kell vizsgálnunk a lehetőségeidet, illetve milyen eszközök állnak a rendelkezésedre. Kérdéseket és feladatokat kapsz a tisztán látás érdekében. Megbeszéljük személyes kompetenciáidat, milyen képességeid és készségeid vannak. Mennyire vagy önazonos, milyen hibáid és erényeid vannak. Hisz senki sem tökéletes… Minden feladattal egyre jobban megismered magad, napról-napra határozottabb leszel. A magabiztos Nő szexi és vonzza a férfiakat.

 

   2. Rajtad múlik, mit vagy hajlandó megtenni a cél érdekében. Elsősorban megtanulod értékelni magad. Az        ember egyik legfontosabb értéke az önbecsülése. A Nő ott van benned, csak elő kell venni a szekrény mélyéről. A kifogások helyett, - mint „nincs időm”, „fáradt vagyok”, „főzni kell” – cselekvésre van szükség! Megbeszéljük, milyen elveid vannak, milyen értékrend szerint éled a mindennapjaidat, hol tart az önbecsülésed, az önismereted. Amennyiben szükséges, olyan új szokásokat vezetünk be, amelyek illeszkednek a napi rutinodba, emellett önbizalmat adnak, és tovább erősítik ezt az új megváltozott gondolkodásmódot. Ezek után könnyedén tudod fogadni a bókokat, és az esetleges kritikát is. 

 

  1. no4.jpgNem mindenki tudja, hogyan kell ízlésesen csábítani. Nincs is annál kiábrándítóbb egy férfi számára, mikor egy nő csak hidegen ridegen befekszik az ágyba, hogy „NA, akkor essünk már túl rajta!” Szerencsére a csábítás tanulható. Légy kedves a pároddal, szavakkal, és tettekkel is fejezd ki, hogy szereted, tetszik neked, és vágysz rá. Az apró trükkök, észrevétlen női praktikák, huncut rafinériák segítenek a hálószobában és a mindennapokban is. Akkor is tudod őket alkalmazni, ha van társad, ha nincs. Akár szituációs játékok keretében megnézzük eddig hogyan csináltad, hogyan kellene, és most mit tennél.

 

  1. no5.jpgHa formába szeretnél kerülni, bekapcsolódhat hozzánk életmódtanácsadó is. Felvehetjük a kapcsolatot személyi edzővel, akik segítséget nyújtanak a helyes táplálkozás és testkultúra kialakításában. Nyilván nem az a cél, hogy úgy nézz ki, mint a kifutó modellek, mert valljuk be őszintén, valójában egyikünk sem akarna csontsoványra fogyni, hanem az, hogy jól érezd magad a bőrödben! Ha ezt sugárzod kifelé, nincs az a férfi, aki ellen tudna állni neked!

 

  1. img_20200729_191758.jpgMiután úgy érzed, már nem vagy a régi, és szeretnél úgy a tükörbe nézni, hogy elégedett legyél magaddal, akkor egy jó frizura elengedhetetlen a változáshoz. Professzionális mesterfodrász segítségével az új karakter tartósan és sikeresen kialakítható. Megtervezi az új hajszínt, frizurát, és az egyéniségedhez, személyiségedhez illő stílust varázsol számodra. További szakemberek, mint kozmetikus, műkörmös, igény szerint szintén hozzájárulhatnak a munkánkhoz.          Jenei Szilvia Hairmaster

 

  1. no6.jpgTermészetesen az új frizurához új ruhák is kellenek. Hurráááá! Megyünk vásárolni! A fehérneműtől a cipőig és kiegészítőkig bármi belefér / igény szerint. Ha kihívóan öltözködsz, még nem leszel nőies, sem dögös… sőt! Ugyanez az eredmény, ha túlságosan bezárod magad. Egy-egy ügyesen megválasztott ruhadarab, amely tükrözi az egyéniséged, sokkal szexisebb és figyelemfelkeltőbb, mintha kipakolod, amid van. A nőies Nő titka a stílus és az elegancia! Ha már kellő magabiztossággal rendelkezel az új darabok viseléséhez ... Gyerünk! Öltözz! Próbáld ki! És nézd meg a hatást!

 

+1. Befejezésképp összegezzük honnan indultál, és hová jutottál. Utolsó lépésként további tippeket kapsz, hogyan maradj Nő és hogyan csináld ezután. 

Nincs más hátra, csak előre! Kész vagy! Az eredmény egy igazi elbűvölő, dekoratív, ízléses, elegáns, szexi, nőies Nő! Már csak az elismerő pillantásokat és bókokat kell bezsebelned. Mást sem fogsz hallani, csak, hogy mennyire megváltoztál, milyen csodásan nézel ki, milyen nőies vagy. Teljesen olyan vagy, mint akit kicseréltek! Ízig-vérig Nő!