5+1 tipp, hogy Mit tehetsz, ha az asszonynak gyakran „fáj a feje” ?

Ma egy férfi barátommal beszélgettem, ő ihlette meg a téma feldolgozását. Mikor feltettem neki ezt a kérdést, ő egészen mást válaszolt, mint amire én számítottam, miszerint – keresni kell mást, egy szeretőt! Én az alább leírtakkal reagáltam.

fejfajas2.jpgKép: allgemeinartzt

 

A fejfájás a leggyakoribb kifogás a szex elkerülése érdekében, a hölgyek esetében. Ennek hátterében sok minden húzódhat. Íme, itt van néhány ötlet, hogyan lehet karban tartani a gyakran felmerülő, oly kínosan kezelendő és gyakran vita tárgyát képező témát, azt a bizonyos „fejfájást”:                                          

 

  1. Légy férfi! (Erről később írok…mi kell a nőnek J , hogyan legyen férfi a férfi, hogyan faragjunk férfit a pasiból). Ugyanis, nincs is szexibb egy határozott, jól kinéző, dögös, tájékozott, mindenhez értő férfinál. Ha csak eljátszod, „mint aki”…már az is egy előrelépés, amivel a hajlandóságodat mutatod a dolgok megoldása iránt! Te vagy a férfi, érezze és lássa ezt a nő is…Különben hamar oda a szenvedély, ha tutyimutyi vagy. Ha a nő azt látja, hogy folyton irányítani és nevelni kell téged, akkor a szexet fegyverként fogja használni ellened, és csak akkor kapod meg, ha jó csináltál valamit. Felborul a kapcsolatotokban a felnőtt – felnőtt viszony, és gyerekként fog kezelni…pl. ha jól viselkedsz, megérdemled, és kapsz egy fagyit (szexet). Ha mindig neki kell a határozottabbnak lennie, egy idő után elfárad, és nem lesz kedve már szexelni – egy „gyerekkel”. Tehát legyen tekintélyed.

 

  1. Dicsérd meg gyakran. Udvarolj neki régi módon (bókok, kedves szavak, gyengéd érintések, stb…) – el kell érned, hogy vágyjon a szexre. Nektek, férfiaknak szükségetek van rá, míg nekünk nőknek vágynunk kell rá. Ezt a vágyat kell felébreszteni. Mindig találj benne valami szépet, amit megdicsérsz rajta! Fontos, hogy légy őszinte! A nők kiszagolják a hamis bókot, aztán mehetsz a levesbe. Nem üres szavakra van szüksége, hanem igazi tiszta érzésekre. Ez legyen rendszeres. Másképp honnan tudná a nő, hogy tetszik neked?! És ha érzi, hogy tetszik, akkor vágyni fog Rád is, nemcsak a bókjaidra! Ha ezt nem érzi, és nem érzi magát nőnek melletted, kialakul az önbecsmérlés, hogy ő csak szexre kell neked, és másra nem is jó, és különben sem tetszik neked, de arra jó, mi?! Ezért elhagyja magát, nem foglalkozik magával, mert tudja, hogy Te ígyis-úgyis le akarsz vele feküdni. Szóval mindegy, hogy csinos vagy nem, van-e rajta szexi fehérnemű vagy nincs…Azaz fölösleges időpazarlás a készülődés, mikor észre sem veszed. Szex akkor is lesz, minek strapálja magát.

 

  1. Törődés, figyelmesség. Mi nők mindennél jobban vágyunk a törődésre, a figyelemre és a gyengédségre. Amivel tuti le tudod venni a nőt a lábáról, az az, ha meghallgatod, és odafigyelsz rá! Nem kell órákat tölteni azzal, hogy kényszeresen hallgatsz, jó pont, ha emlékszel rá, előzőleg mit mondott, és esetleg felidézed azt. Hidd el, jól fog esni neki, ez még szorosabbá teszi a köztetek lévő kapcsolatot és erősíti a kötődést.

 

  1. Intimitás. Néha ajtóstól kell rontani a házba, ennek is megvan a maga varázsa…De ha csábítani szeretnél, és az asszonynak éppen „fáj a feje”, jobb ha óvatosan közelíted meg vágyaid kapuját. Finom, gyengéd mozdulatokkal gyorsabban célba érsz. Fontos, hogy érezze, nem a szexre hajtasz, és nem azért bánsz vele úgy, mint a hímes tojással, mert valamit vársz cserébe. Ha ezt érzi, akkor bebuktad, és még holnap sem lesz szex, nemhogy ma! Érezze, hogy azért vagy vele gyengéd, mert ELHISZED, hogy fáj a feje, és az intim gondoskodással a segítségére vagy. Ez természetesen őszinte odafigyelést jelent (már amennyire őszinte a fejfájás ) és nem azt, hogy a szexért cserébe, nézzük hülyének a párunkat.

 

  1. Kommunikáció. Fontos, hogy megbeszéljétek kinek mi a jó, kit mi zavar, mi bánt, mi baja van a másiknak. Beszélgessetek minél többet, minél furcsább és különlegesebb témákról. Nem baj, sőt, az a jó, ha a másiknak van eltérő véleménye, így tovább fent tud maradni az érdeklődés egymás iránt. Ha nincs érdeklődés, beül az unalom, ami megöli a vágyat is. Az elfojtott sérelmek frusztrációt okoznak, ami teljesen egyértelmű, hogy kihat a szexuális életre is. A nő elkezdi nem kívánni a szexet, mert azt érzi, hogy csak kihasználod, így sem a szexbe, sem a kapcsolat többi részébe nem hajlandó energiát fektetni. Ezek után taktikát vált, és felhasználja a szexet arra, hogy elérje azokat a dolgokat, amiket nem kapott meg, és nem ért el nálad. Ha nem beszélitek meg a dolgokat, ez végzetes is lehet a kapcsolatok szempontjából. Te a sorozatos visszautasítás miatt elkezdesz kifelé nézegetni, ő pedig olyan sérüléseket szenved, amelyek akár javíthatatlanok is lehetnek.

Nyilván ezek nemcsak egyoldalú feladatok, a nőnek ugyanúgy oda kell tennie magát.

 

    +1. Ha máshogy nem megy...Adj neki gyógyszert egy pohár vízzel, kb. 20 perc múlva hat, ha tényleg a feje fáj...


fejfajas_gyogyesz.jpg