Párkapcsolatról másképp

Ha autóvásárlás előtt állsz, alaposan megfontolod a dolgokat. Először eldöntöd, milyen célra kell. Hosszú vagy rövidtávra. Ettől függően válogatsz. Rövidtávon annyira nem érdekel, hisz úgyis hamar el akarod adni, nem tartod meg sokáig, majdnem mindegy milyen legyen.

Ha hosszabb távra tervezel, akkor alaposabb és megfontoltabb vagy. Átgondolod, mekkora motor legyen benne, benzines vagy dízel, kombi vagy sportosabb, alacsonyabb vagy elegáns, extra felszereltségű…? Mert a több extra, a nagyobb motor, és az új kaszni, magasabb költséggel is jár. Szóval alaposan át kell rágnod...Továbbá a színe sem mindegy, szőke, barna, fekete, vagy vörös?


img-0727.JPG


 Párban vagy hárman...? 

 

Hogy ez az autó számunkra tökéletes legyen, alaposan meg kell nézni, meg kell ismerni, kívül-belül. Passzol, nem passzol hozzád, egy másik autó mellé veszed, vagy egyedül csak Te fogod használni…? Ugyanígy van ez a párkapcsolatban is. Meglévő, de még jó állapotban levő üzemképes autódat inkább szervizbe viszed, vagy megy a piacra, a többi leharcolt autó közzé, és Te inkább befektetsz egy újba…

Nos? Te melyik típus vagy? Aki második autót vesz, azaz szeretőt tartasz? Vagy az, aki megtartja a régit, és inkább küzd a kapcsolatért? Vagy az, aki „eladja” a régit és inkább vesz egy újat, tehát lecseréli az asszonyt egy fiatalabbra?

Ezen az oldalon minden olyan témával találkozhatsz, ami érinti a párkapcsolatok témáját. Férjek, feleségek, szeretők. Pénzért, vagy nem pénzért. Lépjek, vagy ne lépjek ki belőle? Mit csináljak? Hogyan döntsek? Melyik kapcsolatban maradjak? A társammal maradjak, vagy a szeretőmmel? Nem tudom, melyiket szeretem...? Elváljak, mert megcsalt? Hogyan kezdjem újra...? Csak egyéjszakás kaland volt...Bűntudattal vagy anélkül...

Ha mégsem tudod, hogyan tovább, akkor bátran kérdezz és jelentkezz be egy itt személyes konzultációra vagy csatlakozz a csoportunkhoz.